Voorwaarden

Manege 'De Oude Held'

Leegeweg 2, 9745 CP Groningen

RPC de Ommelanden

Voorwaarden


De inschrijflijst voor de onderlinge wedstrijden ligt achter de bar. Deelname aan de onderlinge wedstrijden is voor leden van R.P.C. De Ommelanden €6,- en voor niet-leden €9,-.


Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Mocht je je ingeschreven hebben, maar toch niet kunnen meedoen dan dien je je voor de sluitingsdatum af te melden. Meldt je je na de sluitingsdatum af is er geen mogelijkheid meer tot teruggave van het inschrijfgeld. Wanneer je niet voor de wedstrijd betaalt hebt kan je niet meedoen aan volgende evenementen van R.P.C. De Ommelanden voordat het inschrijfgeld voldaan is. 


Op de maandag voor de wedstrijd wordt de startlijst gepubliceerd. Deze kan je vinden op het prikbord op de manege en op onze Facebook pagina. De tijden van deze startlijst zijn niet bindend. De vrijdag voor de wedstrijd zal de definitieve startlijst bekend worden. 


Voor de onderlinge wedstrijden geldt een maximaal deelnemersaantal van 70. Hierbij geldt dat leden voor niet-leden gaan en dat niet-leden voor de reservelijst gaan. De reservelijst is bedoelt voor deelnemers van buitenaf. 


Vanwege de grote deelnemersaantallen, mag een ruiter mag niet vaker dan één keer deelnemen aan een wedstrijd. Wanneer een ruiter meerdere paarden rijdt zal er dus een keuze gemaakt moeten worden met welke de ruiter wil deelnemen.


Om de toegankelijkheid van de wedstrijden van wedstrijden vergroten is er bij de onderlinge wedstrijden een A-rubriek voor de paarden en de pony’s. 


Bij deelname van eigen paarden en/of pony’s wordt bij de onderlinge wedstrijden de rubriek opgesplitst in eigen- en manegepony’s en/of paarden. Dit om voor iedereen gelijke kansen te creëren. 


Bij de onderlinge wedstrijden worden foto’s gemaakt die op het internet gepubliceerd zullen worden. Mocht een deelnemer hier niet mee akkoord gaan, wordt er vriendelijk verzocht om dit te melden  bij de organisatie van de onderlinge wedstrijden. In dit geval kun je een mail sturen naar: rpcdeommelanden@live.nl 


Spelregels bij het inrijden:

  • Wij adviseren om altijd naar de pony’s en paarden die rijden te kijken in plaats van de tijden, dit in verband met de uitloop. In geval van twijfel kunnen de ringmeesters je altijd verder helpen.   
  • Niet longeren in de inrijdbak. 
  • Manegepony’s en paarden hebben 2 proefjes (15 minuten) om in te rijden. Wij raden aan om 3 proeven van te voren op te zadelen en dan rustig naar de inrijbak te komen. 
  • Eigen pony’s en paarden hebben 20 minuten om in te rijden. Heb je langer nodig, dan kan je dit indien mogelijk buiten doen.