Tessa

Manege 'De Oude Held'

Leegeweg 2, 9745 CP Groningen

RPC de Ommelanden

Tessa


Hoi allemaal! Ik ben Tessa en ik ben 21 jaar oud. Van deze 21 jaar loop ik alweer 14 jaar rond op manege De Oude Held. Ik ben begonnen bij de pony’s en rijd ondertussen een aantal jaar bij de paarden, maar stiekem mis ik die ondeugende pony’s wel hoor. Paardrijden gaat bij mij altijd gepaard met een heleboel gezelligheid. Vroeger al, toen we op de woensdagmiddag om twee uur les hadden. Ik bleef daarna altijd gezellig met de andere meiden uit mijn les de hele middag op de manege. Na onze les renden we met het beginners uur na ons mee en ook de rest van de middag waren we in de weer met de pony’s en het bouwen van een hut in het Roege Bos. Pas rond een uur of zes gingen we dan naar huis, en dan keek ik alweer uit naar de volgende week. Na al die jaren bij de pony’s is Ginger toch nog steeds mijn favoriet. Ook vond ik Vosje, Pukkie en Menno altijd erg leuk, maar die zijn er helaas niet meer. Ik rijd nu bij de paarden in een hele gezellige les.

 

Het is ondertussen een jaar of vijf geleden dat ik ben gevraagd of ik wou helpen bij het organiseren van de onderlinge wedstrijden.  Ik doe dit nog steeds met erg veel plezier en vind het erg leuk dat we ondertussen ons niet alleen meer bezig houden met het organiseren van de onderlinge wedstrijden, maar dat ook het slaapfeestje en de spelletjesdag een jaarlijks terugkerend evenement zijn geworden. Binnen de onderlinge organisatie maak ik samen met Larissa de startlijst. Hier zijn wij soms uren mee zoet omdat jullie het ons erg lastig maken met allemaal dezelfde eerste en tweede keuzes, haha!


Verder studeer ik Economics and Business Economics aan de RUG en heb ik nog een  bijbaantje. Ik vind het leuk om gezellige dingen met vriendinnen te doen, zoals (eet)feestjes. Ik hou van de zon (misschien heeft dat er mee te maken dat ik in de zomer ben geboren?), lekker eten en winkelen. Naast paardrijden doe ik geen andere sporten, maar af en toe ga ik eens hardlopen. Dan kan ik het ook makkelijker volhouden als ik met jullie moet mee rennen, haha!


Mochten jullie nog vragen hebben mogen jullie mij altijd aanspreken! Ik hoop jullie te zien bij de onderlinge wedstrijden of een van de andere leuke activiteiten!