De Vereniging

Manege 'De Oude Held'

Leegeweg 2, 9745 CP Groningen

RPC de Ommelanden

De Vereniging


Welkom op de website van Ruiter- en PonyClub de Ommelanden.


Voor onze, ongeveer 100 leden organiseren we activiteiten voor zowel pony- als paardenruiters.

Doelstelling van de vereniging is het bevorderen en beoefenen van de paarden- en ponysport. Zij tracht dit te bereiken door het organiseren van onderlinge dressuur - en springwedstrijden.

Om het lidmaatschap voor iedereen toegankelijk te maken willen we de contributie zo laag mogelijk houden. Voor paardenruiters bedraagt de contributie 30 euro en voor ponyruiters 25 euro per jaar.


De vereniging is aangesloten bij de KNHS waardoor het mogelijk is om via de vereniging deel te nemen aan officiƫle wedstrijden. Tevens worden er jaarlijks door de vereniging officiƫle KNHS indoor wedstrijden georganiseerd.


Als bestuur vinden we het belangrijk dat er binnen de vereniging een ongedwongen en gezellige sfeer hangt. Wij trachten dit mede te bereiken door het organiseren van gezellige avonden, clnics, themadagen en uitjes.

 

De paarden- en ponylessen vallen onder verantwoordelijkheid van manege 'De Oude Held'.

Voor inlichtingen en opgave voor lessen kunt u telefonisch contact opnemen op nummer 050-5711516 of mondeling aan de bar in de kantine van de manege (in de hal trap omhoog).


Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen op manege 'De Oude Held', Leegeweg 2 te Groningen en natuurlijk ook binnen onze vereniging.


Bestuur van Ruiter- en PonyClub de Ommelanden