Lisa

Manege 'De Oude Held'

Leegeweg 2, 9745 CP Groningen

RPC de Ommelanden

Lisa

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Lisa Dijkstra en ik ben 18 jaar. Ik rijd nu al 11 jaar, waarvan 7 bij de pony's en 4 bij de paarden. De leukste pony vind ik Avro. Ik heb daar heel lang met plezier op gereden. Toen ik overging naar de paarden reed ik vaak op Bibi, dat vind ik het leukste paard. Liberty vond ik ook erg fijn te rijden. Ik rijd zelf liever dressuur dan dat ik spring. Ik help ook vaak bij de lessen en ben dus vaak in de manege te vinden.

 

Ik zit op het AOC Terra college waar ik de opleiding paardenhouderij volg. Ik heb een bijbaantje bij de McDonalds. Mijn hobby's zijn paardrijden, met mijn vriendinnen wat leuks gaan doen en skeeleren. 

 

Zelf doe ik niet mee aan de onderlinge wedstrijden maar ben er wel meestal bij. Ik vind het erg gezellig altijd. Voor de wedstrijd maak ik de startlijsten en tijdens de wedstrijd ben ik meestal ringmeester..

 

Vanaf het seizoen 2014 zit ik ook in het onderlinge bestuur. Ik help dan met het organiseren van de wedstrijden en andere activiteiten. Ik zit er nog niet heel lang bij maar ben blij dat ze me gevraagd hebben want ik vind het erg leuk.

 

Hoop jullie te zien bij de activiteiten!