Slaapfeestje 2019

Manege 'De Oude Held'

Leegeweg 2, 9745 CP Groningen

RPC de Ommelanden

Geef je hier op voor het manegeslaapfeestje 2019! 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het manegeslaapfeestje. Het slaapfeestje zal dit jaar plaatsvinden van 15 juni op 16 juni 2019. We zullen starten vanaf een uur of 16 met een aantal leuke (kennismakings)spellen,  om vervolgens gezellig met z’n allen te eten en daarna van start te gaan met het avondprogramma. Het is traditie om het avondprogramma geheim te houden zodat jullie daar druk over kunnen speculeren, maar we zullen jullie beloven dat het weer leuk wordt! Mochten jullie verder nog ideeën hiervoor hebben, mogen jullie ons dit altijd laten weten. Na het avondprogramma gaan we ons bedje opzoeken in de bak, hier slapen we met z’n allen op een grote eilandjes van zeilen. Als we op zondag weer wakker zijn gaan we gezellig samen ontbijten zodat jullie rond een uur of 11 weer opgehaald kunnen worden door jullie ouders.


Het slaapfeestje is voor leden gratis en voor niet-leden kost het €10,-.


Het manegeslaapfeestje is alleen bedoeld voor kinderen die ook echt op de manege rijden. Het minimaal aantal kinderen dat we nodig hebben voor het manegeslaapfeestje is 15 en het maximum is 40, om de veiligheid te waarborgen. Als begeleiding zal de onderlinge organisatie van R.P.C. De Ommelanden aanwezig zijn. Met het manegeslaapfeestje wordt niets met de pony’s gedaan.


Mochten er bijzonderheden zijn omtrent het gebruik van medicijnen, het volgen van een bepaald dieet, een allergie of heimwee zouden jullie ons dit dan kunnen laten weten? Hier kunnen wij dan rekening mee houden. Graag ontvangen wij een mailtje op rpcdeommelanden@live.nl of via Facebook.


Mocht het slaapfeestje vol zitten maar iemand om een bepaalde reden niet meer kan komen wordt de eventuele reservelijst gebruikt. De eerste hiervan wordt op de hoogte gesteld en mag dan alsnog komen.

De uiterlijke datum om je op te geven voor het manegeslaapfeestje is 8 juni, zodat wij hierna alle boodschappen et cetera kunnen regelen. Degene die zich hebben aangemeld krijgen dan ook nog een mail met verdere informatie en een inpaklijst. Zorg dus dat het emailadres op de lijst duidelijk leesbaar is. We hopen op een gezellig slaapfeestje!


Mocht je alsnog vragen hebben kun je ons altijd nog even een mailtje sturen via Facebook of rpcdeommelanden@live.nl of natuurlijk een van ons persoonlijk aanspreken!


rpcdeommelanden@live.nl               
www.facebook.com/OnderlingeOrganisatieRpcDeOmmelanden